Toepassingen

Je akoestische problemen helpen we de wereld uit door onze kant-en-klare oplossingen op maat. Je bent verzekerd van maatwerk en een snelle levertermijn, aangezien we de productie in eigen beheer doen. De oplossing voor het probleem begint bij een goeie geluidsstudie, die we jou gratis aanbieden. Zo brengen we de problemen in kaart en stellen we de beste oplossing.
Benieuwd naar wat een gratis geluidsstudie over je ruimte vertelt? Advies nodig over akoestische oplossingen op maat

Vraag je gratis geluidsadvies  Bereken de nagalmtijd in uw ruimte

Woningen

Woningen

 
Bouwstijlen die kiezen voor grote, open ruimtes zijn hip en trendy. Ze zorgen echter vaak ook voor een storende nagalm en echo die de warmte en gezelligheid in huis wegneemt. Blue Label neemt in geen tijd de akoestische problemen waar en plaatst snel en correct akoestische panelen op de plaatsen waar het storende geluid moet worden opgevangen.

Om problemen met akoestiek te detecteren, beschikken we over de nodige apparatuur om ter plaatse een nagalmmeting uit te voeren. De oorzaken zijn vaak een te hoog geluidsniveau. Gevolgen? Verminderde verstaanbaarheid, concentratieproblemen, stress, vermoeidheid... De Akoestische elementen die het geluid absorberen brengen rust in je omgeving. Voor onze akoestische producten werken we met een combinatie van akoestisch, geluidsdempend materiaal en geluidsdoorlatende doeken. Benieuwd hoe deze geluidsabsorptie precies werkt?


Bekijk onze verschillende akoestische oplossingen. Als je meer info wenst over de verschillenden akoestische producten of hun absorptiemateriaal kan je zeker contact met onze experten opnemen. Samen selecteren en combineren we wat het beste bij jouw situatie past.

Ja, ik wil gratis geluidsadvies

 Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.  


Theoretische nagalmtijd

Hieronder bieden wij u ook een tool aan om de theoretische nagalmtijd in uw ruimte te berekenen en deze te corrigeren met onze producten op maat. Vul onderstaande gegevens in en ontdek welke producten van toepassing zijn om uw ruimte een geschikte nagalmtijd te bezorgen. Indien gewenst kan ook een exacte opmeting ter plaatste uitgevoerd worden, neem hiervoor contact op met een van onze experts.


 
Realisaties

Ostrya akoestische panelen

Deze stijlvolle overspannen akoestische panelen werden voorzien van een persoonlijke opdruk gekozen door onze klant. Naast sfeer bieden deze panelen voor de particulier ook een optimale geluidsabsorptie binnen zijn audiovisuele ruimte.

Meer weten?