Toepassingen

Je akoestische problemen helpen we de wereld uit door onze kant-en-klare oplossingen op maat. Je bent verzekerd van maatwerk en een snelle levertermijn, aangezien we de productie in eigen beheer doen. De oplossing voor het probleem begint bij een goeie geluidsstudie, die we jou gratis aanbieden. Zo brengen we de problemen in kaart en stellen we de beste oplossing.
Benieuwd naar wat een gratis geluidsstudie over je ruimte vertelt? Advies nodig over akoestische oplossingen op maat

Vraag je gratis geluidsadvies  Bereken de nagalmtijd in uw ruimte

Scholen

Scholen

Klaslokalen, studiezalen, open leercentra … Het lescomfort en de leerwinst stijgen zeker, mochten scholen kiezen voor akoestische wandpanelen of akoestische panelen voor het plafond. De storende nagalm, echo die in veel klassen voor afgeleide leerlingen zorgt, zou sterk afnemen. Leerlingen en leraars zouden het positieve en stimulerende effect van onze akoestische oplossingen snel ervaren.

Les kunnen volgen en les kunnen geven in optimale akoestische omstandigheden?

Vraag hier je gratis geluidsstudie.

De leer- en leefkwaliteit van je pedagogisch project zet zo absoluut stappen vooruit.
Bekijk onze akoestische oplossingen. Samen selecteren en combineren we wat het beste bij jouw school of scholengroep past.


 


Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.  


Theoretische nagalmtijd

Hieronder bieden wij u ook een tool aan om de theoretische nagalmtijd in uw ruimte te berekenen en deze te corrigeren met onze producten op maat. Vul onderstaande gegevens in en ontdek welke producten van toepassing zijn om uw ruimte een geschikte nagalmtijd te bezorgen. Indien gewenst kan ook een exacte opmeting ter plaatste uitgevoerd worden, neem hiervoor contact op met een van onze experts.


 

 
Realisaties

Base Islands

Deze akoestische panelen worden veel gebruikt in scholen, kantoren, restaurants, studio’s, sport-, vergader- en gemeenschapszalen. Naast het oplossen van uw akoestische probleem zijn ze ook esthetisch mooi. De akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen maar kunnen ook worden vervaardigd in aangepaste afmetingen om aan uw vereisten te voldoen. Wij bieden een breed gamma aan stofkleuren aan, in zowel standaard als superieure stofafwerkingen.​

Meer weten?