Toepassingen

Je akoestische problemen helpen we de wereld uit door onze kant-en-klare oplossingen op maat. Je bent verzekerd van maatwerk en een snelle levertermijn, aangezien we de productie in eigen beheer doen. De oplossing voor het probleem begint bij een goeie geluidsstudie, die we jou gratis aanbieden. Zo brengen we de problemen in kaart en stellen we de beste oplossing.
Benieuwd naar wat een gratis geluidsstudie over je ruimte vertelt? Advies nodig over akoestische oplossingen op maat

Vraag je gratis geluidsadvies  Bereken de nagalmtijd in uw ruimte

Woningen

Bouwstijlen die kiezen voor grote, open ruimtes zijn hip en trendy. Ze zorgen echter vaak ook voor een storende nagalm en echo die de warmte en gezelligheid in huis wegneemt. Blue Label neemt in geen tijd de akoestische problemen waar en plaatst snel en correct akoestische panelen op de plaatsen waar het storende geluid moet worden opgevangen.

Lees meer

Sporthallen

Juichende supporters, trainers en spelers die aanwijzingen roepen, trommels, toeters en andere bellen. Een vervelende echo die je om de oren slaat tot je hoofdpijn hebt. Supporteren moet. Het weerkaatsende lawaai moet weg. Onze Ilex-panelen zijn akoestische plafondpanelen een gezonde akoestiek garanderen.

Lees meer

Scholen

Klaslokalen, studiezalen, open leercentra … Het lescomfort en de leerwinst stijgen zeker, mochten scholen kiezen voor akoestische wandpanelen of akoestische panelen voor het plafond. De storende nagalm, echo die in veel klassen voor afgeleide leerlingen zorgt, zou sterk afnemen. Leerlingen en leraars zouden het effect van onze akoestische oplossingen snel ervaren.

Lees meer

Horecazaken

Het eten, de drankjes en service moeten uiteraard onberispelijk zijn, maar ook de akoestiek in je horecazaak bepaalt het succes ervan. De combinatie van de muziek, het aantal mensen in je zaak, de inrichting ervan, factoren waarop je niet helemaal vat hebt. Op de akoestiek heeft Blue Label wel vat. Na een gratis, akoestische studie duiden we de pijnpunten in je zaak aan en doen we je gepersonaliseerde voorstellen op maat om de akoestiek piekfijn te maken.

Lees meer

Ziekenhuizen, rust- en verzorgingscentra

Omdat bezoekjes aan en vooral het verblijf in ziekenhuizen en zorgcentra vaker voor stress zorgen, is een geluidsstudie hier zeker op zijn plaats. Een serene sfeer creëer je hier vooral door een goeie akoestiek. Ook hier zorgen onze persoonlijke oplossingen op maat voor een gepersonaliseerd geheel dat de leefkwaliteit van bezoekers en bewoners verhoogt.

Lees meer

Kantoren

Open werkplekken zijn modieus en trendy. De geluidsoverlast die ze met zich meebrengen zijn een reëel probleem voor veel werknemers. Nochtans kunnen goed geplaatste akoestische scheidingswanden, cubes of totems hel wat van dat lawaai wegnemen. Een gratis geluidsstudie voor je kantoor is een must.

Lees meer