Toepassingen

Je akoestische problemen helpen we de wereld uit door onze kant-en-klare oplossingen op maat. Je bent verzekerd van maatwerk en een snelle levertermijn, aangezien we de productie in eigen beheer doen. De oplossing voor het probleem begint bij een goeie geluidsstudie, die we jou gratis aanbieden. Zo brengen we de problemen in kaart en stellen we de beste oplossing.
Benieuwd naar wat een gratis geluidsstudie over je ruimte vertelt? Advies nodig over akoestische oplossingen op maat

Vraag je gratis geluidsadvies  Bereken de nagalmtijd in uw ruimte

Horecazaken

Horecazaken

Het eten, de drankjes en service moeten uiteraard onberispelijk zijn. De akoestiek in je horecazaak bepaalt het succes ervan. De combinatie van de muziek, het aantal mensen in je zaak, de inrichting ervan, factoren waarop je niet helemaal vat hebt. Op de akoestiek heeft Blue Label wel vat. Na een gratis, akoestische studie duiden we de pijnpunten in je zaak aan en doen we je gepersonaliseerde voorstellen op maat om de akoestiek erg aangenaam te maken.

Prettig praten, genieten van de muziek, als het kalm of druk is?

Vraag hier je gratis geluidsstudie.

Bekijk onze akoestische oplossingen. Samen selecteren en combineren we wat het beste bij jouw café, bar, bistro, brasserie, restaurant ... past.


 


Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.  ​Theoretische nagalmtijd

Hieronder bieden wij u ook een tool aan om de theoretische nagalmtijd in uw ruimte te berekenen en deze te corrigeren met onze producten op maat. Vul onderstaande gegevens in en ontdek welke producten van toepassing zijn om uw ruimte een geschikte nagalmtijd te bezorgen. Indien gewenst kan ook een exacte opmeting ter plaatste uitgevoerd worden, neem hiervoor contact op met een van onze experts.


 

 
Realisaties

Rust in ’t Rusteel

De zwarte aluminium profielen en het zwarte doek maken de panelen zeer discreet en integreren ze in de ruimte.In totaal plaatsten we 10 op maat gemaakte plafondpanelen, samen goed voor 20 vierkante meter absorptie. Bij regenachtige dagen kan je nu nog gezelliger tafelen in een rustige gezellige omgeving.

Meer weten?

Bo-Art, van therapie tot kunst

En dat een akoestisch paneel niet enkel therapeutisch kan werken maar ook esthetisch en kunstig kan zijn, bewees Boris Bekaert.
Boris lijdt aan de ziekte van Menière. Deze aandoening doet zich voor in het binnenoor en heeft als belangrijkste kenmerken draaiduizeligheid, tinnitus en gehoorverlies. Om het creatieve aan het nuttige te koppelen, maakte hij kunstige panelen in PET. Dit biedt een akoestische meerwaarde aan het kunstwerk. Gevolg is telkens een prachtig eindresultaat.

Meer weten?

Base Islands

Deze akoestische panelen worden veel gebruikt in scholen, kantoren, restaurants, studio’s, sport-, vergader- en gemeenschapszalen. Naast het oplossen van uw akoestische probleem zijn ze ook esthetisch mooi. De akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in standaard afmetingen maar kunnen ook worden vervaardigd in aangepaste afmetingen om aan uw vereisten te voldoen. Wij bieden een breed gamma aan stofkleuren aan, in zowel standaard als superieure stofafwerkingen.​

Meer weten?

COREtec akoestische PET-wand

Er werd +/- 10 m2 PetFelt op een wand geplaatst. Deze panelen uit 9 mm gerecycleerd polyester materiaal worden met facet cutting op maat gesneden om zo een mooi uitgekozen patroon te vormen. 

Meer weten?

Combo van Ostrya akoestische overspannen panelen

In samenwerking met onze klant ABC Plan ID mochten we verschillende ruimtes voorzien van onze Ostrya wandpanelen. Dit zijn akoestische panelen die overtrokken worden met doek naar keuze.
Ontdek onze verschillende doeksoorten...


Meer weten?

Akoestisch paneel restaurant D' Oude Burcht Ostrya met attribuut

Het gastronomisch restaurant D' Oude Burcht in Kortrijk deed beroep op ons om het geluidscomfort in hun sfeervol kader te helpen verbeteren. Door verschillende akoestische oplossingen te combineren, in samenspraak met onze klant, kwamen we tot een mooi resultaat, dit zowel akoestisch als esthetisch.
Onze stijlvolle akoestische panelen, voorzien van een geverfd of gepersonaliseerd doek, brengen nu de nodige sfeer en het akoestisch comfort. Je kan er je m.a.w. culinair laten verwennen in een sfeervol en rustgevend kader.

Meer weten?

Akoestisch paneel restaurant D' Oude Burcht OLEA

​Restaurant D' Oude Burcht in Kortrijk deed beroep op ons voor de optimalisatie van het geluid in hun horecapand. Door verschillende akoestische oplossingen te combineren kwam onze klant te een mooi resultaat, dit zowel akoestisch als esthetisch.
Ook dit stijlvolle akoestisch paneel, voorzien van gepersonaliseerd ingespannen doek, biedt de nodige sfeer en akoestisch comfort. 

Meer weten?

Akoestisch paneel restaurant D' Oude Burcht Ostrya met attributen

​Restaurant D' Oude Burcht in Kortrijk deed beroep op ons voor de optimalisatie van het geluid in hun restaurant. Door verschillende akoestische oplossingen te combineren kwam onze klant te een mooi resultaat, dit zowel akoestisch als esthetisch.
Ook dit stijlvolle akoestisch Ostrya paneel, voorzien van een geverfd overspannen doek, biedt de nodige sfeer en akoestisch comfort. 

Meer weten?

Akoestisch paneel restaurant D' Oude Burcht OSTRYA

Voor de optimalisatie van het geluid deed ​Restaurant D' Oude Burcht in Kortrijk beroep op onze akoestische expertise. Door verschillende akoestische oplossingen te combineren kwam onze klant te een mooi resultaat, dit zowel akoestisch als esthetisch.
Ook dit stijlvolle akoestisch Ostrya paneel, voorzien van een gepersonaliseerd overspannen doek, biedt de nodige sfeer en akoestisch comfort. 

Meer weten?