Toepassingen

Je akoestische problemen helpen we de wereld uit door onze kant-en-klare oplossingen op maat. Je bent verzekerd van maatwerk en een snelle levertermijn, aangezien we de productie in eigen beheer doen. De oplossing voor het probleem begint bij een goeie geluidsstudie, die we jou gratis aanbieden. Zo brengen we de problemen in kaart en stellen we de beste oplossing.
Benieuwd naar wat een gratis geluidsstudie over je ruimte vertelt? Advies nodig over akoestische oplossingen op maat

Vraag je gratis geluidsadvies  Bereken de nagalmtijd in uw ruimte

Kantoren

Kantoren

Open werkplekken zijn modieus en trendy. De geluidsoverlast die ze met zich meebrengen zijn een reëel probleem voor veel werknemers. Nochtans kunnen goed geplaatste akoestische scheidingswanden, cubes of totems hel wat van dat lawaai wegnemen. Een gratis geluidsstudie voor je kantoor is een must.

Werken zonder dat omgevingsgeluiden je werk belemmeren?

Vraag hier je gratis geluidsstudie.

Bekijk onze akoestische oplossingen. Samen selecteren en combineren we wat het best bij jouw kantoorruimte past.


 


Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.  ​Theoretische nagalmtijd

Hieronder bieden wij u ook een tool aan om de theoretische nagalmtijd in uw ruimte te berekenen en deze te corrigeren met onze producten op maat. Vul onderstaande gegevens in en ontdek welke producten van toepassing zijn om uw ruimte een geschikte nagalmtijd te bezorgen. Indien gewenst kan ook een exacte opmeting ter plaatste uitgevoerd worden, neem hiervoor contact op met een van onze experts.


 

 
Realisaties

Combo van Ostrya akoestische overspannen panelen

In samenwerking met onze klant ABC Plan ID mochten we verschillende ruimtes voorzien van onze Ostrya wandpanelen. Dit zijn akoestische panelen die overtrokken worden met doek naar keuze.
Ontdek onze verschillende doeksoorten...


Meer weten?

Akoestisch wandpaneel 11 x 1,7 meter met foto

Op dus naar een modern splinternieuw gebouw in glas en beton dacht het bedrijf Mervi ! … met helaas een zeer hoge nagalmtijd in de kantoren en vergaderzaal als gevolg. Reden genoeg om een bezoek en een galmmeting in te lassen. Om de nagalmtijd naar een aanvaardbare en aangeraden 0,8 seconde te brengen, is er berekend om respectievelijk 33 en 24 m2 akoestische panelen te plaatsen.
In eerste fase hebben we de vergaderzaal aangepakt.
Hier werd er geopteerd voor een Olea wandkader van 11 m breed op 1,70 m hoog met als afwerking een foto van de skyline van Antwerpen.De vergaderzaal oogt prachtig met deze door het bedrijf gekozen eyecatchers.
We nemen binnenkort het kantoor op gelijkvloers onder handen, wordt vervolgd…
Meer weten?

Betting Service kantoren Herentals

“In onze volledig gerenoveerde kantoren ondervonden we een storende akoestiek.
De oplossing die Blue label ons voorstelde en die we ook gevolgd hebben, blijkt zijn doel in zeer positieve zin - zowel esthetisch als functioneel - bereikt te hebben.
Zowel directie medewerkers zijn hierover zeer tevreden.
Het probleem van de akoestiek is opgelost door middel van de professioneel geplaatste panelen.
Deze panelen zijn ook decoratief een surplus en passen vanuit esthetisch oogpunt in het geheel. De gewenste strakheid van onze kantoren blijft volledig behouden.
Dank aan het team van Blue Label
vanwege het team van Betting Service BV.”

Meer weten?

Kantoor met akoestische plafondpanelen.

Kantoorruimtes met veel glas en betonnen muren kunnen heel wat problemen veroorzaken op gebied van akoestische nagalm. Vaak is het plafond dan de enige vrije ruimte om dit probleem aan te pakken. Hiervoor zijn onze Pikea en Pyrus akoestische plafondpanelen de perfecte oplossingen. Dit werd ook zo aangepast in de kantoorruimtes van Deweco. ​
Meer weten?

Olea bedrukte akoestisch paneel

Zijnskracht wil psychosociale ondersteuning aanbieden voor elke leeftijd. Om hun gesprekken zo comfortabel mogelijk te maken vroeg Zijnskracht om ons advies. Samen hebben we verschillende ruimtes de nodige akoestische aandacht gegeven die ze verdienden.
Meer weten?

Pikea akoestische plafondpanelen

In opdracht van DBS mochten we deze stijlvolle akoestische plafondpanelen aanbieden. Deze akoestische panelen boden hun klant het akoestisch comfort die nodig was voor de ruimte. Dit met een fraai eindresultaat als gevolg.

Meer weten?