Toepassingen

Je akoestische problemen helpen we de wereld uit door onze kant-en-klare oplossingen op maat. Je bent verzekerd van maatwerk en een snelle levertermijn, aangezien we de productie in eigen beheer doen. De oplossing voor het probleem begint bij een goeie geluidsstudie, die we jou gratis aanbieden. Zo brengen we de problemen in kaart en stellen we de beste oplossing.
Benieuwd naar wat een gratis geluidsstudie over je ruimte vertelt? Advies nodig over akoestische oplossingen op maat

Vraag je gratis geluidsadvies  Bereken de nagalmtijd in uw ruimte

Kantoren

Kantoren

Open werkplekken zijn modieus en trendy. De geluidsoverlast die ze met zich meebrengen zijn een reëel probleem voor veel werknemers. Nochtans kunnen goed geplaatste akoestische scheidingswanden, cubes of totems hel wat van dat lawaai wegnemen. Een gratis geluidsstudie voor je kantoor is een must.

Werken zonder dat omgevingsgeluiden je werk belemmeren?

Vraag hier je gratis geluidsstudie.

Bekijk onze akoestische oplossingen. Samen selecteren en combineren we wat het best bij jouw kantoorruimte past.


 
‚Äč

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.  ‚ÄčTheoretische nagalmtijd

Hieronder bieden wij u ook een tool aan om de theoretische nagalmtijd in uw ruimte te berekenen en deze te corrigeren met onze producten op maat. Vul onderstaande gegevens in en ontdek welke producten van toepassing zijn om uw ruimte een geschikte nagalmtijd te bezorgen. Indien gewenst kan ook een exacte opmeting ter plaatste uitgevoerd worden, neem hiervoor contact op met een van onze experts.