Realisaties

Inspiratie nodig voor het aanpakken van een akoestisch probleem? Hieronder kan je alvast een kleine greep uit onze realisaties terugvinden. Indien gewenst kan u ook ons inspiratieboek aanvragen. 

Inspiratieboek

Akoestische lichtbak

De lichtbak werd geplaatst in een vergaderzaal met als doel het akoestisch comfort binnen de vergaderzaal te optimaliseren. Deze lightbox is gevuld met akoestisch absorptiemateriaal en voorzien van een akoestisch transparant lichtbakdoek om  het geluid optimaal te kunnen absorberen.
 Meer weten?

Ostrya akoestische panelen

Deze stijlvolle overspannen akoestische panelen werden voorzien van een persoonlijke opdruk gekozen door onze klant. Naast sfeer bieden deze panelen voor de particulier ook een optimale geluidsabsorptie binnen zijn audiovisuele ruimte.

Meer weten?

Akoestisch plafondpaneel

Bij de Politie Brussel voorzagen we de afdeling sociale dienst van verschillende akoestische plafondpanelen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met blanco Acoutex-doek.

Meer weten?

Akoestische wandpanelen gecombineerd met dunne lichtbak.

Naast een horizontale lichtbak en akoestische kubussen aan het plafond voorzagen we de verschillende lokalen van de sociale dienst van politie in Brussel van geluidsabsorberende akoestische panelen aan de wanden. Doordat we de lichtbak en de akoestische kaders met hetzelfde zwarte alu-profiel maakten, komt dit als één mooi geheel naar voren.

Meer weten?

Akoestische wandbekleding "De Ververie" Kuurne

In deze lokale kroeg bekleedden we een wand met het thema "vinyl platenhoezen". Het ontwerp liet de klant maken door een fervent muziekliefhebber. We maakten van de gelegenheid gebruik om akoestisch materiaal toe te voegen om de nagalm te verminderen. Het resultaat is een mooie en functionele eyecatcher.

Meer weten?

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen voorzien van geluidsabsorberend materiaal, fullcolor bedrukt doek en afgewerkt met een zwart aluminium frame

Meer weten?

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen voorzien van geluidsabsorberend materiaal, fullcolor bedrukt doek en afgewerkt met een zwart aluminium frame. Dit om het akoestische comfort te bevorderen door het verminderen van de nagalmtijd op kantoor.

Meer weten?

Akoestische wandpanelen bij de sociale dienst van de politie te Brussel

Naast een horizontale lichtbak en akoestische kubussen aan het plafond, voorzagen we de verschillende lokalen van de sociale dienst van politie in Brussel van geluidsabsorberende akoestische panelen aan de wanden. 

Meer weten?

Akoestisch wallframe bij Fidesco

Luide telefoongesprekken, storende elementen zoals printers, servers of koffiemachines … Op kantoor dragen verschillende akoestische factoren bij tot stress, onverstaanbaarheid, concentratieproblemen, vermoeidheid enz. Wij vertellen je graag hoe je voor een optimale akoestiek zorgt op kantoor, en dit op een stijlvolle manier.

Meer weten?

Akoestische oplossing voor de horeca

Vooral in de horeca is akoestische optimalisatie meer en meer van belang om zo de rust in de zaak te behouden. Het is een plaats waar mensen ongestoord gesprekken voeren en daarbij vormen storende galmen of akoestische chaos zeker een afknapper.

Meer weten?

akoestische plafond oplossing (Cube Baffle)

Naast een horizontale lichtbak en geluidsabsorberende akoestische panelen aan de wanden werden de verschillende lokalen van de sociale dienst van politie te Brussel ook voorzien van een akoestische plafond oplossing.
Deze ACER-Cubes zorgen voor een opmerkelijk verschil in galm en absorberen tal van storende nevengeluiden. 

Meer weten?

ACER Cube in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze ACER-cube collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

Meer weten?

ILEX Baffle in sportzalen

Verschillende sportzalen kregen van ons al akoestische plafond baffles om de akoestische galm te verbeteren.

Meer weten?

ILEX in showroom

In onze showroom te Kuurne kan je onze Ilex-display collectie komen bekijken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken met een van onze akoestische experten.

Meer weten?

PIKEA akoestisch plafond paneel bij Maserati

Bij een Maserati werd de toonzaal voorzien van verschillende akoestische plafond panelen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met bedrukt Deco-doek.

Meer weten?

OLEA akoestisch wandkader

Bij een grote bankinstantie werd de refter voorzien van verschillende akoestische wandoplossingen. Afgewerkt met ons zwart ADS-55 profiel, gevuld met akoestisch materiaal en afgedekt met bedrukt Deco-doek.

Meer weten?