Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

 In je kot. In alle stilte.

In je kot. In alle stilte.

Welke akoestische panelen passen in mijn woonkamer?

Het gejank van hond Blackie die zonder hondenbrokken valt, broertjes Max en Kevin die elkaar virtueel te lijf gaan op de Playstation en in de hoek moederlief Sonja die luidop de rest van de familie voorziet van corona-updates aan de telefoon. We blijven in ons kot. En velen onder ons transformeerden hun woonkamer tot een tijdelijk home office. Storende echo’s, te veel lawaai en vervelende nagalm is nu wel het laatste wat je kan gebruiken. Gelukkig bieden wij akoestische panelen aan die je corona-huisarrest er heel wat aangenamer op maken.

 
 

Ruime woning, goeie akoestiek

Tegenwoordig kiezen veel mensen in hun bouw- of renovatietraject voor grote, open ruimtes. Deze moderne, vaak minimalistisch aanpak is nu eenmaal hip. Maar hoe groter je woonkamer, studieruimte of slaapkamer, hoe meer echo en nagalm je krijgt. Weg warme, huiselijke sfeer. Welkom, kille omgeving. Ons team houdt niet van slechte akoestiek. Daarom komen onze experts eerst ter plaatse om een uitgebreide nagalmmeting uit te voeren. Daarna vinden we de oplossing die echt bij je past. Misschien lossen akoestische panelen aan het plafond of wand alles op? Of is er nog bijkomende geluidsabsorptie nodig? 

Ziezo, de juiste akoestische oplossing is uitgepikt. 
Nu nog de keuze van het materiaal.

 
 

Onze akoestische wandpanelen: functionele schilderijen

We werken onze akoestische panelen af met een kwalitatief en brandvrij textiel. Hierbij bieden we je de vrijheid om zelf een leuke print uit te kiezen. Een familiefoto van afgelopen zomer? Of een mooi, groen landschap? De keuze is volledig aan jou. Zo breng je een artistieke touch toe aan je woning. Een sierlijke toets die bovendien de akoestiek in de ruimtes verbetert.

 
 

Waar stijl en efficiëntie elkaar ontmoeten

Onze akoestische oplossingen verbeteren niet alleen in woningen de akoestiek. Ook kantoren, horecazaken of schoolklassen verdienen een optimaal akoestisch klimaat. Om in te werken, te genieten … Staat jouw gebouw momenteel leeg? Het ideale moment om ook even je akoestiek aan te pakken.

Want naast akoestische panelen bieden we ook akoestische scheidingswanden en tal van andere producten aan om je verder te helpen. En dit allemaal in stijl. Onze belofte? Weg met concentratieproblemen, stress, vermoeidheid …

Nieuwschierig naar de prijs van onze akoestische panelen?
Akoestische panelen kopen?
Of gewoon tips nodig? 


Contacteer ons hier 

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren
met onze akoestische oplossingen?
‚Äč
Bekijk onze 
realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.