Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Kan het wat stiller? Ik wil werken.

Kan het wat stiller? Ik wil werken.

’t Geeft een mooi overzicht. De architectuur en kantoorinrichting oogt ook esthetischer. Dat zal allemaal wel zo zijn, maar die hedendaagse werkplek heeft wel degelijk invloed op de werkomstandigheden. De geluidsoverlast is enorm toegenomen.

Van apart bureau tot open workspace
De tijd dat elke werknemer in zijn eigen bureau zijn of haar werk kon doen, behoort tot het verleden. Da’s meer dan duidelijk. De individuele cubicles (open werkruimte, maar elk bureau afgeschermd) gelukkig ook. Niemand kijkt graag op drie blinde muren. Het openkantorenlandschap verhoogde de sociale interactie en verbondenheid tussen de collega’s. Bazen bewaarden meer overzicht en de “big brother is watching you” zou ook de prestaties opdrijven. Met geluidsoverlast hield men blijkbaar geen rekening. Het leek wellicht onbelangrijk.

Nood aan stilte
Denk aan je eigen werkplek en je herkent het ongetwijfeld: Jij hebt je volle concentratie nodig om een dossier af te krijgen, een presentatie voor te bereiden of je kwartaalcijfers te checken. Enkele collega’s bespreken ondertussen een verslag, een ander zit te bellen, de radio speelt net iets te hard …
Het is geen schande toe te geven dat dit je wel vaker enerveert. Slechts 1% van de werknemers verklaarde in een onderzoek uit 2018 dat ze zich hier geen last van hebben. In 2015 was dat nog 20%. 

Wat kost dat, stilte?
Open kantoorruimten zorgen voor kostenbesparingen. Absoluut, maar dan vooral op onderhoud, bouw. Om financieel echt goed te presteren - iets wat veel langer opbrengt dan de eenmalige kost van een kantoorruimte - verminderen slimme bedrijven de geluidsoverlast voor hun personeel. 

De kostprijs om je kantoor of bedrijfsvloer akoestisch te optimaliseren, win je sneller terug dan je denkt. Personeel dat zich kan focussen, werkt vlotter, beter en dus meer.

Stijlvolle stilte, het kan.
Qua akoestische oplossingen ben je bij Blue Label aan het juiste adres.
Met akoestische wandpanelen of akoestische panelen aan het plafond, reduceer je onmiddellijk het storende geluid. En niet zomaar een beetje. 
In ons uitgebreide gamma, vind je diverse, akoestische oplossingen voor alle specifieke noden die je op kantoor tegenkomt.
In onze showroom en eigen realisaties raak je snel overtuigd dat akoestische oplossingen hip, trendy, stijlvol, modieus, persoonlijk … zijn. Je eigen creatieve ideeën werkt ons eigen team professioneel uit. Ben je minder creatief, dan stelt ons team je zelf verschillende designs voor. 

Akoestische oplossingen voor de geluidsoverlast op kantoor, wij weten er raad mee. Kom bij ons langs. Geef ons een belletje en wij komen direct bij jou op kantoor langs. Wij verminderen het storende geluid, je personeel verhoogt je omzet.
Win-win, toch?

Bel of mail ons en ontdek hoe Blue Label jouw bedrijf meer rendabel maakt.  

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren
met onze akoestische oplossingen?
‚Äč
Bekijk onze 
realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.