Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Staycation in alle rust

Staycation in alle rust

Een huiselijke akoestiek

 

Zomer 2020 wordt een editie at home. Thuis. Het liefst in alle stilte en rust. Maar met de kinderen die zich volledig laten gaan en pa die de badkamer renoveert kan het er soms luid aan toe gaan. Gelukkig bestaan er akoestische oplossingen op maat. Die er stijlvol uitzien en ervoor zorgen dat je ontspant tijdens je verlof.  

  

Moderne woningen zijn vaak opgebouwd uit hedendaagse, harde materialen. Zachte vloertapijten maken plaats voor hard beton en gordijnen verdwijnen voor lamellen. Alles is strak en glad. Mooi voor het oog. Maar minder mooi voor de akoestiek want je krijgt een serieuze nagalm. Onze professionals komen altijd ter plaatse om de nagalm vakkundig in kaart te brengen. Dankzij deze data vinden we de passende akoestische oplossing voor jouw woning. En ga jij een kalme zomer tegemoet. 
 

 

Akoestische wandpanelen met print

 

Een tafelkleed is niet voldoende om de vervelende nagalm weg te nemen. Onze tips voor een aangename woonkamer:
 

Voor vlotte tafelconversaties raden we voldoende akoestisch materiaal aan rondom de eettafel. De nagalm wordt een stuk korter waardoor je niet zo hard meer hoeft te praten. Ook luisteren is plots minder vermoeiend. Gezellig voor jou en je tafelgasten (gezin). 

Geniet volop van je vakantiebrunch of gezinsdiner. En begrijp elkaar duidelijk.

 
 

Onze akoestische oplossingen op maat

 

Kleine of grote woning: Elke thuis verdient een goeie akoestiek. Weg te hoog geluidsniveau, stress, verminderde verstaanbaarheid, concentratieproblemen, vermoeidheid ... 

Akoestische wandpanelen met print kopen?
Of nood aan gratis akoestisch advies?


Contacteer ons team hier 
 

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren
met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze 
realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.