Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Project in de kijker: Sociale Dienst Politie

Project in de kijker: Sociale Dienst Politie

Prachtige én functionele panelen

Akoestische problemen leiden niet alleen tot een slechte verstaanbaarheid, maar ook tot concentratieproblemen, stress, vermoeidheid, enz. Onze oplossing?  OLEA 55 wandpanelen met wisselbare fotoprints waarvoor de werknemers eigenhandig de foto's of afbeeldingen uitkozen. Zo krijg je meteen de indruk dat er mooie foto’s de bureau's opfleuren in plaats van akoestische panelen. Het functionele effect van deze akoestische panelen? Absorptie van storende geluiden en reductie van de nagalmtijd.Eyecatchers

Naast onze OLEA 55 akoestische wandpanelen, hingen we in de ontvangstruimte ook ACER Cubes op aan het plafond. Deze kleurrijke kubussen zorgen voor een maximale absorptie van het omgevingsgeluid.  Daarnaast gaven we de grote glaspartijen ook doorschijnende glasgordijnen zodat inkijk van buiten naar binnen vermeden wordt: privacy én een akoestische verbetering in één klap. Zelf de akoestiek optimaliseren?

Ons team staat voor je klaar

Blue Label akoestische kubussen politie

 

Let there be light

Tot slot installeerde ons team in de centrale gang 2 plafondlichtbakken met een gepersonaliseerde fotoprint om het gebrek aan daglicht op te vangen en tevens wat extra sfeer toe te voegen aan het bureau.

Blue Label lichtbakken politieEsthetiek en functionaliteit combineren? 

Ben je als bedrijf, winkel, school, enz. op zoek naar een manier om je akoestiek te optimaliseren?  Samen met jou vinden we zeker een oplossing op maat. Onze producten combineren trouwens functionaliteit met esthetiek: zo fleur je je verschillende ruimtes op en verbeter je tegelijk de akoestiek.


Neem hier contact op 

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren
met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze 
realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.