Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Prachtige vloeren, geweldige akoestiek

Prachtige vloeren, geweldige akoestiek

COREtec® vloeren zijn 100% waterbestendig en hoog in design. Het hoofdkantoor van Coretec International Floors is gevestigd in Kruishoutem en heeft een moderne uitstraling met veel glas en beton. In hun toonzaal en cafetaria vindt je de schoonheid terug die bij Coretec hoog in het vaandel gedragen wordt. Waterafstotende materialen zullen ook het geluid weerkaatsen.

Hier komen wij als akoestische specialisten in beeld. Onze akoestische oplossingen op maat absorberen nagalm en verminderen storende geluiden. In de eetzaal hebben we 6 afhangende eilanden Pikea geplaatst alsook 1 muurpaneel Olea. Bovendien werd er ook nog +/- 10 m2 PetFelt op een wand geplaatst. Deze panelen uit 9 mm gerecycleerd polyester materiaal worden met facet cutting op maat gesneden om zo een mooi uitgekozen patroon te vormen. In de toonzaal werd er geopteerd voor een lichtbak met akoestisch materiaal… noem het the “best of both worlds”, een lichtbak met een duidelijke marketing boodschap en voldoende akoestisch materiaal om de ruimte een aangename akoestiek te geven.

De doeken van onze wandpanelen en lichtbakken kunnen ook makkelijk vervangen worden zodat de marketing boodschap in een oogwenk veranderd kan worden en dit dankzij de ingenaaide pees in het doek. COREtec® en Blue Label hebben beide dezelfde missie om schoonheid te creëren, hetzij met prachtige vloeren, hetzij met esthetische akoestische oplossingen.


PET-wand


Akoestische lichtbak