Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Een puntdak maar geen punthoofd, akoestiek opleidingscentrum op punt gesteld

Een puntdak maar geen punthoofd, akoestiek opleidingscentrum op punt gesteld

Orbits is gespecialiseerd in het stellen van diagnoses van industriële aandrijflijnen. In hun gerenoveerde burelen met zadeldak worden tal van opleidingen gegeven. Het kantoor en het opleidingscentrum ondervonden hoge nagalmtijden van respectievelijk 1 en 1,4 seconden.

Op deze galm weg te werken en naar 0,8 seconde te brengen, heeft Blue Label 6 Pikea plafondpanelen op het hellend plafond geplaatst (4 in vergaderzaal en 2 in kantoor). Elk paneel is identiek, 3,3 m2 groot,  op maat gemaakt en bevestigd aan plafond. Het warm wit doek en het wit profiel maken deze panelen zeer discreet.

Onze diagnose : het oogt esthetisch en geeft dankzij de hoge absorptiegraad ook de nodige rust om in alle sereniteit te werken, te vergaderen of cursussen te geven.