Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Creëer een aangename werkplek

Creëer een aangename werkplek

Akoestiek op kantoor

Luide telefoongesprekken, storende elementen zoals printers, servers of koffiemachines,…
Op kantoor dragen verschillende akoestische factoren bij tot stress, onverstaanbaarheid, concentratieproblemen, vermoeidheid, enz.
Wij vertellen je graag hoe je voor een
optimale akoestiek zorgt op kantoor, en dit op een stijlvolle manier.

 

 

Verhoogde efficiëntie op kantoor

Akoestiek heeft een grote impact op het welzijn van alle medewerkers.
Medewerkers ervaren de akoestiek binnen een kantoor als aangenaam wanneer de geluidsdruk laag blijft.
Met een goede akoestiek is er weinig galm waardoor gesprekken beter verstaanbaar blijven en medewerkers minder gestoord worden door omgevingsgeluiden.
Iedereen hoort wat echt belangrijk is.


 

Het gevolg?

Een goede akoestiek biedt je medewerkers meer comfort waardoor ze zich beter concentreren en productiever zijn.
 

 

Design en functionaliteit

Hoe voorkom je nu een kakofonie van irritante geluiden op kantoor?

Voor een optimale akoestiek op kantoor kan je bij ons terecht voor een ruim gamma aan oplossingen. Samen onderzoeken we welke materialen het best passen binnen jouw kantoor- of vergaderruimte. Voor al onze akoestische producten werken we met een combinatie van akoestisch materiaal en geluidsdoorlatende doeken. Voor het bedrukken van de doeken - jij bepaalt zelf het design - werken we met een ze sublimatietechniek: hierdoor dringt de inkt beter in de vezels van de doeken en behoud je de open structuur van het doek. Dit resulteert in een betere geluidsabsorptie.
 

Ontdek hier onze akoestische oplossingen.

 


Een optimale akoestiek in jouw bedrijf?

Blue Label biedt verschillende oplossingen aan voor al je akoestische problemen. Hierbij combineren we esthetiek met functionaliteit

Vragen?

Contacteer het Blue Label team hier.

 

   

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren
met onze akoestische oplossingen?
‚Äč
Bekijk onze 
realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.