Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Blue Label, uw stille partner in akoestiek

Blue Label, uw stille partner in akoestiek

Bij Blue Label werken we graag samen met professionals om hun prachtige ontwerpen tot leven te brengen.
O.a. Interieur architecten, bureau ontwikkelaars, architecten, bouwondernemingen en schildersbedrijven richten zich vaak tot ons om de akoestiek van gebouwen te verbeteren.

Onze diensten zijn zoals onze producten, op maat van de klant. Wij werken in opdracht, achter de schermen mee, door akoestisch advies te geven, galm metingen te doen en ontwerpen tot in de puntjes uit te werken.

Colliers International, gevestigd te Brussel creëert kantoren als “plaatsen waar je wil zijn, niet als plaatsen waar je moet zijn”.  Voor het ontwerp van Toyota Material Handling in Willebroek werden we gevraagd op maat gemaakte room dividers te produceren.De Ingen dividers zijn strak, licht en gepersonaliseerd in kleur en stijl dankzij de mooie doeken uit het Luma gamma. Het aantal vakken kan variëren alsook de formaten van de panelen. De dividers worden rechtstreeks aan het plafond opgehangen en geven een visuele scheiding tussen werkeilanden die eveneens de akoestiek van de ruimte zal verbeteren door de geluidsgolven te breken en te dempen.

In totaal werden er 14 room dividers gemonteerd. De Ingen dividers boven kasten integreren zich aldus perfect in het ontwerp van Colliers International.

Meer weten?