Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

Akoestische inspiratie nodig?

Akoestische inspiratie nodig?

Heb je ook nood aan een rustige omgeving of wil je genieten van muziek ook al is het druk in uw ruimte? Heb je ook last van teveel lawaai?

Er zijn tal van verschillende producten die het akoestisch comfort kunnen verbeteren. Elk van die producten hebben daarbij nog eens verschillende afwerkingsmogelijkheden. Om het bos door de bomen nog te kunnen zien hebben we besloten om een overzichtelijke brochure van onze akoestische oplossingen te maken. 

We hopen dat deze brochure je kan helpen om samen met ons de meest geschikte oplossing te kiezen die bij jouw woonkamer, praktijk, kantoor, vergaderruimte, café, restaurant,... past!

U kan onmiddellijk aan de slag via onze online-versie of vraag een gedrukt exemplaar aan. Voor het aanvragen van een gedrukt exemplaar van ons inspiratieboek vol met akoestische ideeën volstaat het op onderstaande button te klikken en uw adresgegevens achter te laten.


‚ÄčInspiratieboek