Blog

Informatieve artikels, nuttige weetjes over goeie akoestiek, realisaties in de kijker ... Onze blogs zijn actuele artikels waarin we jou als (potentiële) klant willen blijven informeren. Langs dit kanaal delen we onze knowhow over onze producten en hun toepassingen. Alle blogs zijn ook te volgen via Facebook. Follow, like en share. Zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.

Liever een gesprek?

​Maak werk van akoestiek tijdens telewerk...

​Maak werk van akoestiek tijdens telewerk...


De wereld verandert snel, de sanitaire omstandigheden hebben onze werkomgeving veranderd  en we zitten vaker thuis voor de  laptop te bellen. Deze trend is een blijver en we zullen in de toekomst geregeld van thuis uit werken.
Telewerk biedt natuurlijk ook voordelen: weinig verplaatsingen, een beter evenwicht tussen privé- en beroepstijd en in principe een betere concentratie…
Maar daar wringt vaak het schoentje. Je bent niet alleen thuis en je merkt dat de akoestiek in je woning niet op deze werksituatie voorzien is. Je partner zit bijvoorbeeld in dezelfde ruimte als jij online te vergaderen, de kinderen volgen les aan de keukentafel of zijn aan het spelen en ineens wordt telewerk een ware hel!

In akoestiek spelen twee factoren een grote rol. De harde oppervlakken in de woning (beton, tegelvloeren, glas, geschilderde wanden, gelakte kasten…) weerkaatsen alle gesprekken en veroorzaken galm. Deze nagalmtijd moet dus beperkt worden.
Daarnaast heb je op kantoor vaak bureauschermen die er voor zorgen dat de privacy van collega’s tijdens het bellen gegarandeerd wordt.
Laat je niet uit het lood slaan en blijf niet bij de pakken zitten, want met de akoestische oplossingen van Blue Label verkrijg je zeer snel dezelfde ideale akoestiek als op kantoor.

Onze muur- en plafondpanelen reduceren de nagalmtijd en onze op maat gemaakte (bureau)schermen delen de ruimte op waardoor de gesprekken van je medebewoners verder af lijken te zijn. Al onze producten zijn akoestisch getest en hebben de hoogste absorptiewaarde op de markt. Ze zijn bovendien zeer esthetisch en worden aan je interieur aangepast. Er is keuze tussen producten met foto-bedrukking of met uni doeken.

 

Akoestische panelen kopen?
Of nood aan gratis akoestisch advies?


Contacteer ons team hier  

Benieuwd hoe we esthetiek en functionaliteit combineren
met onze akoestische oplossingen?

Bekijk onze 
realisaties van de op maat gemaakte akoestische oplossingen of vraag naar ons inspiratieboek. Snuister door dit inspiratieboek vol met leuke ideeën om de akoestiek van uw ruimte te optimaliseren en neem contact op om de perfecte oplossing uit te werken.